Aktuellt

e-utbildning Partsrådet – öppen för alla

Partsrådet är en förening som drivs av parterna inom det statliga området. De har ett flertal e-utbildningar som vem som helst kan använda – inte bara statliga organisationer. I den utbildning som behandlar organisatorisk och social arbetsmiljö är jag hedrande nog med. Andra e-utbildningar på Partsrådet behandlar bland annat: konflikthantering, hur man skapar robusta samarbetskulturer, systematiskt arbetsmiljöarbete.
Länk till Partsrådets e-utbildningar >>


Rapporter: Att bedöma organisatorisk arbetsmiljö

De två första populärvetenskapliga rapporterna från mitt forskningsprojekt är klara och kan laddas ner här >>. 


Gilla Jobbet-turnén i april 2018 – se föreläsningarna

Jag hade förmånen att föreläsa på Gilla Jobbet-turnén våren 2018. Du kan se föreläsningarna i efterhand. Länkar till mina föreläsningar hittar du här >>. Samtliga föreläsningar hittar du på Gilla Jobbets hemsida.


Föreläser på Gilla Jobbet den 26 oktober

Vill du höra mig föreläsa om organisatorisk arbetsmiljö med en diskursiv ansats? Kom då till Gilla Jobbet den 26 oktober i Stockholm. En hel dag om arbetsmiljö – ingen entré men anmälan rekommenderas. Läs mer >>


AFA Frukostmöte på YouTube

Den 23 februari 2017 höll jag ett frukostmöte på AFA Försäkring. Du kan se föredraget i sin helhet på Youtube. Läs mer >>


Två dagars utbildning: Organisatorisk arbetsmiljö med diskursiv ansats

I samarbete med utbildningsföretaget Metodicum erbjuder jag nu en tvådagarskurs i Organisatorisk arbetsmiljö. Läs mer >>


 

Jag är på Bokmässan 2016!

Jag ska hålla en kort presentation om min forskning på Forskartorget den 23 sept kl 14.05-14.20. Välkommen om du är där!

Boken kan självklart köpas till mässpris, 150 kr / st (ord pris 250 kr)


Nu är boken om Organisatorisk arbetsmiljö här!

BOKOMSLAG SkärmklippÄntligen! Nu finns boken om organisatoriska arbetsmiljörisker och hur man kan hantera, förebygga och bedöma dem.

Metodiken som beskrivs i boken är ett resultat av ett forskningsprojekt vid Malmö högskola, men det är inte i första hand en teoretisk bok utan en praktisk. Den riktar sig till chefer, skyddsombud, HR, företagshälsovård, arbetsmiljöinspektörer med flera som har behov av att förstå, bedöma, hantera och förebygga organisatoriska arbetsmiljörisker.

Beställ >>

Läs mer >>

Föreläsning, workshop, skyddsrond eller utbildning baserad på boken? Kontakta mig för en förutsättningslös diskussion lisbeth.ryden@ellerr.se eller 0708-982771.


Fil 2015-06-16 19 09 03Jag har fått stipendium!

Stort TACK till Sten K Johnssons stiftelse som har beviljat mig ett stipendium för att kunna producera en bok om Organisatoriska arbetsmiljörisker! Kommer till hösten!


Stärka arbetslivsfrågorna för hållbar tillväxt

Första veckan i juni var det Skåne Innovation Week. Då arrangerade EllErr Konsult tillsammans med ett flertal samarbetspartners ett antal workshoppar för att undersöka intresset, nyttan, behovet och möjligheterna för att genom en kompletterande verksamhet stärka arbetslivsfrågorna i samhället. Dels vill vi stärka arbetslivsfråorna som en viktig del av en hållbar tillväxt, dels generellt – det behöver pratas mer och mer kvalificerat om arbetslivet.

Vi fick mycket bra feedback för det fortsatta arbetet. Grundidén är bra, behovet finns, nyttan uppenbar, men finansieringsmöjigheterna behöver undersökas bättre. Har du synpunkter, tips, idéer? Hör av dig!


I media

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.