Angelägen bok om organisatorisk arbetsmiljö

Komma till tals, komma till sin rätt, komma till rätta medboken för dig som behöver förstå, bedöma, hantera och förebygga organisatoriska arbetsmiljörisker.

Jag vill beställa boken! Om du vill läsa boken så maila din adress till lisbeth.ryden@ellerr.se så skickar jag ett exemplar. Jag bjuder på både boken och portot (så länge lagret räcker).

Boken grundar sig dels på det forskningsprojekt jag drev 2010-2015 vid Malmö högskola, dels på min erfarenhet av att i många år ha arbetet med organisatoriska (psykosociala) arbetsmiljöfrågor. Även om den är forskningsbaserad är det inte i första hand en teoretisk utan en praktisk bok om hur du kan hantera, förebygga och bedöma organisatoriska arbetsmiljörisker.

Den fungerar därför utmärkt som praktisk vägledning för chefer och medarbetare på olika nivåer, liksom för arbetsmiljöinspektörer, skyddsombud, företagshälsovård och andra med intresse för organisatorisk arbetsmiljö.

Läs Introduktionen >>

Sagt om boken >>

Föreläsning, workshop, skyddsrond eller utbildning baserad på boken? Kontakta mig: lisbeth.ryden@ellerr.se eller 0708-982771.

3 reaktion på “Angelägen bok om organisatorisk arbetsmiljö

  1. Pingback: Äntligen! ORGANISATORISK arbetsmiljö!

  2. Pingback: Din röst ska EKA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.