Youtube / föreläsningar

e-utbildning Partsrådet – öppen för alla

Partsrådet drivs av parterna inom det statliga området. De har ett flertal e-utbildningar som vem som helst kan använda – inte bara statliga organisationer. I den utbildning som behandlar organisatorisk och social arbetsmiljö är jag hedrande nog med. Andra e-utbildningar på Partsrådet behandlar bland annat: konflikthantering, hur man skapar robusta samarbetskulturer, systematiskt arbetsmiljöarbete.
Länk till Partsrådets e-utbildningar >>


Gilla Jobbet-turnén april 2018

På Gilla Jobbet-turnén 2018 hade jag två pass. En allmän föreläsning om cirka 40 minuter och en fördjupning om cirka 30 minuter.


Frukostmöte på AFA Försäkring den 23 februari 2017

Om diskursiva arbetsmiljörisker men också (från 43.10 och framåt) om riskerna med föreskriften om organisatorisk och social arbetsmiljö, AFS 2015:4.


Presentation i samband med releasen av min bok

Powerpoint-presentationen (i pdf-format) hittar du nedanför filmrutan. Tyvärr strulade tekniken och den sista delen av presentationen finns inte med. Den handlade dessbättre mest om den organisatoriska skyddsronden och den är det bara att ladda ner och läsa på egen hand.

Presentationen i pdf

 

 

 

 

 

 

 


Arbetslivets Dag 2013

Här kan du se, höra och bläddra i min presentation på Arbetslivets Dag 2013 när jag pratar om Diskursiva arbetsmiljörisker. En video på YouTube, 25 minuter samt den tillhörande powerpoint-presentationen på SlideShare.