Nominerad till Årets HR-bok!

Mycket stolt, glad och hedrad över att min bok ”Komma till tals…” är nominerad till årets HR-bok 2015! Det innebär att jag är topp-tio av de 65 totalt inkomna böckerna till juryn.

Jag skriver om ett ämne som i sig kan vara svårt då det inte finns några absoluta rätt eller fel. Inte blir det lättare av att jag i boken introducerar ett sätt att gripa sig an den organisatoriska arbetsmiljön som bryter mot det vanligen sagda inom området. Jag har förstått att det sammantaget gör att boken kan uppfattas kräva lite av läsaren.

Å andra sidan verkar många uppskatta att den är lite att bita i. Det märks inte minst på den respons jag fått sedan boken gavs ut i september 2015. En vanlig kommentar från läsare är att boken – trots att den bitvis har ett krävande innehåll – är lättillgänglig med ett direkt tilltal och verklighetsnära exempel. Väldigt glad över att juryn för Årets HR-bok också uppskattar den :).


Årets HR-bok 2016 blev Konflikthantering i arbetslivet av Thomas Jordan, Gleerups.

Priset Årets HR-bok delas ut av Sveriges HR-förening i samarbete med tidningen Personal och Ledarskap. Böckerna bedöms enligt kriterierna: Aktualitet, angelägenhet och användbarhet.

En reaktion på “Nominerad till Årets HR-bok!

  1. Pingback: Boktips: Mobbning dödar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.