Recension: Personal & Ledarskap dec 2015

I decembernumret av Personal & Ledarskap 2015 recenserades min bok. Jag blev väldigt glad för recensionen :). Jag vet att det jag säger bryter mot det vanligen tänkta och kräver kanske därför lite extra av läsaren. Särskilt om läsaren är väl insatt i ”det traditionella” sättet att tänka kring arbetsmiljö.

Om man tycker att den är krävande innebär det endast att läsaren har förstått att det är något annat än det vanligen sagda och skrivna. Och att jag har lyckats beskriva det på ett sätt som gör att det framgår :).

Tack Katrin Lutti för den recensionen!

Recension Personal och Ledarskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.